Skip to the content

Onze missie

Mediahuis Limburg wil van betekenis zijn voor Limburg en de Limburgers. Hen vooruit helpen in het dagelijkse leven. De medewerkers van Mediahuis Limburg geloven in onafhankelijke, betrouwbare en bezielde journalistiek. Elke dag werken zij aan toegankelijke en aantrekkelijke platforms met nieuws, informatie en diensten.

Voor alle Limburgers
Limburgers vinden zich een apart volkje en zijn trots op hun cultuur, tradities, taal en prachtige natuur. Maar hun dagelijkse leven is niet anders als dat van miljoenen andere Europeanen. Ze hebben als ieder ander hun zorgen en hun blijdschappen, hun onzekerheden en hun successen. Voor deze mensen, deze bijzondere gewone mensen die hun gezinnen liefhebben, die naar hun werk en school gaan, die zich bekommeren op hun gezondheid en die genieten van hun weekend, wil Mediahuis Limburg met haar nieuwsmerken een trouwe en betrouwbare vriend zijn.

Kernwaarden
De kernwaarden van de medewerkers van Mediahuis Limburg zijn:

  • Verbindend
  • Nieuwsgierig
  • Ondernemend

De kernwaarden van Mediahuis Limburg sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van de Mediahuis-groep als geheel, een open huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien. Mediahuis benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creƫren voor later. Het investeert om elk nieuwsmerk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners. De kernwaarden van de Mediahuis-groep zijn: innovatief, wendbaar, betrouwbaar, doeltreffend en respectvol.